Tekening

Vakantie Bujo (1) – Destination Anywhere

Vakantie Bujo.

Wat als je vakantie hebt, maar nog geen idee waar je heen wilt. Ideeen genoeg, wat je wilt doen, maar nog niets concreet.

Zo begon voor mij het idee van een Vakantie Bujo. Mede omdat ik dit jaar mijn “dagelijkse” Bujo niet mee will nemen op vakantie. We houden deze vakantie werk en privé gescheiden?.

Wat moet er in?

als praktisch ingesteld mens als een van de eerste bladzijden in mijn vakantie Bujo de collectie: Wat moet er in deze vakantie Bujo?

Een praktische lijst die bij het verder invullen goed van pas komt.

De paklijst

een paklijst mag niet ontbreken, want je Bujo vergeten, dat wil je toch echt niet. Verschillende lijsten op Internet helpen je te denken aan zaken waar je echt niet aan had gedacht en zo stel jij je ideale lijst op. Paklijst

Paklijst

Waar gaan we heen?

Dat is de grote vraag…. maar ergens in Europa, want we gaan met de vouwwagen (IJsland valt dus af :)). Zo heb je een mooi overzicht wat er allemaal te halen valt en kunnen we inkleuren waar we heen gaan of zijn geweest.

Inmiddels is Duitsland al verder ingedeeld omdat deze het waarschijnlijk wordt dit jaar.

Landkaart

Wat wil iedereen doen?

Vakantie ideeen Zoveel mensen, zoveel wensen. Dus iedereen heeft zijn of haar lijstje ingeleverd (zo niet, dan heb je pech) en met deze wensen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden. Dat maakt het ook weer wat makkelijker om een land uit te kiezen (de keuze “ik wil graag Duits leren praten” staat er niet meer tussen, maar heeft wel een te stempel gedrukt op de vakantie bestemming, maar Duitsland is heel groot.

 

Recepten

elk jaar is het weer peinzen wat voor gezonds er op 2 pitten klaargemaaktCamping koken kan worden. Zou het niet makkelijk zijn deze op te schrijven en mee te nemen? Viola, de vakantie Bujo voldoet aan uw wensen :).

 

En verder….

lekker verzinnen wat er verder in komt. Genoeg ideeen nog, maar sommige moeten wachten tot de vakantiebestemming is bereikt. Ondertussen hebben we heerlijke voorpret met bedenken en tekenen !

 

kortom wordt vervolgt

(sorry voor de slecht kwaliteit foto’s, maar het is lekker weer ik zit buiten en ik pas dus niet de werkwijze toe als ik normaal doe)

 

fijne vakantie!

 

zie voor het eindresultaat deel 2

Tekening

1 thought on “Vakantie Bujo (1) – Destination Anywhere”

Commentaar of een vraag, laat het achter (je).

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.