Ultimate Productivity challenge

Ultimate Productivity Challenge, beloon jezelf!

The Ultimate Productivity challenge is challenge met jezelf. Maar je mag jezelf ook belonen, voor alle “levels” die je hebt doorlopen.

6 Levels

Ik zag de Ultimate Productivity challenge on YouTube, bij Ricardo, beter bekend als BujoBoosted. De challenge bestaat uit een getekend figuur.

Ultimate Productivity challenge

De buitenrand is de 1e level en dan steeds verder naar binnen, eindigend met level 6.

Voor elke dag (of keer) dat je een uitdaging voor jezelf met goed gevolg hebt volbracht kleur je een vak in. Je kunt dus meerdere uitdaging per dag doen!

Je maakt deze uitdaging moeilijker of makkelijker door een einddatum te geven aan de laatste level, het is de bedoeling dat je voor of op deze datum het hele figuur hebt ingekleurd.

Wanneer je een level hebt gehaald, mag je jezelf belonen met de beloning die je van tevoren had bedacht.

2 Manieren

Je kunt de challenge van buiten naar binnen doen, dan doe je dus steeds korter over een level, of van binnen naar buiten. Deze kan je doen als je jezelf een lastige uitdaging hebt gegeven, waarbij je dus eerder de level hebt behaald.

Hoe het precies werkt legt Bujoboosted  het  uit in onderstaande video (EN).

ik gebruik hem zelf om sommige zaken, zoals een boek lezen bij mezelf te stimuleren en tevens is het natuurlijk een mooi gekleurd figuur wanneer je het eind van level 6 hebt behaald!

1 thought on “Ultimate Productivity Challenge, beloon jezelf!”

Commentaar of een vraag, laat het achter (je).

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.