Oktober Bujo Setup

Plan oktober met me en blik terug op september

Het is alweer bijna oktober en dus tijd voor een nieuwe maandopzet en in mijn geval een heel nieuwe Bujo, deze keer in de kleur Berry!

Veranderingen

Ten opzicht van de vorige Bujo heb ik niet veel aangepast, wel versimpeld, omdat ik merk dat ik sommige onderdelen vergeet te gebruiken of niet gebruik. Zeker de afgelopen maand is wat hectisch geweest en ik merk (dan) dat de routine van invullen er niet goed in zit, kortom een nieuwe gewoonte!!

wat niet veranderd

De index, deze heb ik net zo aangepast als de vorige keer, dus eerst het onderwerp en daarachter de paginanummers

De calendex, op 1 zijde van de bladzijde tot en met januari, als we langer met onze Bujo doenlijk, kunnen we hem uitbreiden.
Calendex

De projectenlijst, deze is een beetje getweaked, vooral iets meer ruimte per project, maar voldoet nog zeer en mag dus gewoon weer mee. Evenals de langdurige ‘projecten’, die ik maar processen heb genoemd.
ProjectenProcesse

level 10 life en level 10 doelen. Nieuwe ronde nieuwe kansen, dus nieuwe scores! Deze keer weer een staafdiagram, gewoon omdat deze makkelijk te tekenen is. We moeten onze scores nog even bedenken en de doelen zijn privé, maar hier is in elk geval de opzet:
Level 10 Life

De schoonmaaklijst is drastisch versimpeld, aangezien ik ca 4 maanden denk te doen met deze Bujo, is de schoonmaaklijst hierop aangepast. Vind ik dat het in die 3 maanden vaker gedaan moet worden dan zet ik slechts 1 streep / als het goed is heeft elk vakje dus aan het eind van deze Bujo een X staan.
Schoonmaaklijst

ook de flap met checklists etc blijft een plaats krijgen.

Toegevoegd

Toch maar een keer toegevoegd (in combinatie met de Calendex) de ‘future log’, waarbij ook verjaardagen een kans krijgen niet vergeten te worden 🙂

Wat eten we graag. Wanneer ik inspiratieloos ben, kan ik deze pagina raadplegen. Goedgekeurde recepten kunnen hier ook een verwijzing krijgen.
Wat eten we vandaag

Capsule wardrobe. Ik heb mijn kast uitgezocht en heb 33 kledingstukken (excl schoenen na jassen) die in mijn najaar/wintergarderobe gaan worden. Een mooi aantal dus. Maar niet allemaal matching met elkaar, zodat deze ook geschikt is voor de capsule wardrobe sudoku. Dus hier moet ik nog even een alternatief voor vinden :).

Oktober setup

de “normale” maandopzet, de to-do’s van de maand. De dankbaarheid en herinneringenpagina, toch maar weer de registratie van gewoontes in een  maandelijkse overzicht.

Deze diashow vereist JavaScript.

en dan de weeklies, ik noem het mijn weekdashboard. Met een weekoverzicht, en drie dingen die ik MOET doen per dag en andere handige informatie. Wat er dagelijks echt gebeurt en binnenkomt, wordt geregistreerd in een daily.

 

BewarenBewaren

Commentaar of een vraag, laat het achter (je).

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.